Volg ons op facebook

Nieuws

Onbeperkt mezedakia (tapas) eten

Bij Mykonos kunt u vanaf heden op dinsdag t/m donderdag onbeperkt Mezedakia (tapas) eten voor € 25,- per persoon.
Bekijk de Tapaskaart op onze menukaart voor de mogelijkheden.

Live muziek avonden

Regelmatig speelt het Griekse duo "Navtilos" in ons restaurant, bestaande uit Stavros (bouzouki/zang) en Yannis (keyboard/zang).

Noteer alvast de volgende data:

Reserveer tijdig!

Alcoholvrije wijnen

Mykonos schenkt vanaf heden (december 2012) ook alcoholvrije wijnen.

Rode wijn

Eisberg Cabernet Sauvignon: Heldere dieprode wijn, gemaakt van de krachtige cabernet sauvignon druif. Fris van smaak met aardse tonen. Geur is zuiver met citus tonen. De wijn heeft diepgang en is rijk in zijn smaak.

Witte wijn

Vini Vici Chardonnay: Groen-gele tint, fruitige geur van tropisch fruit met rijpe tonen. De geur is rijk en weelderig, de smaak elegant met tonen van rozijnen, hierdoor een lange afdronk met kenmerken van vanille, aangenaam fris voor een smaakvolle wijn.

Rosé wijn

Vini Vici Rosé: Heeft veel miniraliteit en een evenwichtige fruit aroma, karakteriseren deze alcohol vrije rosé. Een hint van framboos wordt toegevoegd aan haar boeket, de smaak geeft een evenwicht tussen de verfijnde zoetheid en fruitige zuren.

Sparkling wit

Vini vici Sparkling wit: De frisse, fruitige aroma van appel en citrusvruchten verrijken deze sparkling met een aantrekkelijk verfrissende karakter. De fijne, fruitige Mouse geeft deze sparkling een verkwikkende droge inhoud met veel fruitigheid.