Over ons

Sinds 1996 serveren wij echte Griekse gerechten

Onze geschiedenis

Wajos en Janoula hebben hun jeugdjaren in Alexandroupoli doorgebracht waarna zij met hun ouders mee zijn geëmigreerd naar Nederland. Wajos heeft bij verschillende Griekse restaurants in heel Nederland gewerkt om ervaring op te doen en heeft, in de tachtiger jaren, een restaurant geopend in Zwolle “Zorba de Griek”. Na enkele jaren hebben zij dit restaurant verkocht.

In de jaren daarna hebben zij zich meer op het westen georiënteerd en in 1996 openden zij het Grieks Specialiteiten Restaurant Mykonos. Een gezellig sfeervol restaurant met in de keuken een echte Griekse kok, Janoula leidt haar keukenpersoneel zelf op om er voor te zorgen dat de authentieke Griekse smaken gewaarborgd blijven, dit zorgt voor een constante hoge kwaliteit.

Vakanties brengen zij door in hun geboorteland met familie en vrienden, waar zij tevens weer ideeën opdoen voor het restaurant.

Enkele malen per jaar zijn er speciale avonden met Griekse live muziek van het Griekse duo “Navtilos” en laat Janoula de Griekse dansen zien. Het is echt de moeite waard om eens te komen genieten in dit heerlijke sfeervolle restaurant in Lisse.